Kære Honda interesseret

Vi vil være byens bedste bilhus!

Store ord, men der er vægt bag. Hos os er din bil i trygge hænder. Vores højtkvalificerede medarbejdere på værkstedet sørger for, at du får en god oplevelse og din bil den bedst tænkelige service. Hos os handler det om kvalitet og her får du ingen ubehagelige overraskelser, hvad angår prisen. Det garanterer vi for!

Tjek også vores tilbud på nye og brugte biler, varevogne samt leasing – Vi hjælper dig med alt vedrørende bilkøbet og kan endda tilbyde en totalpakke med bil, finansiering, forsikring og vejhjælp.

DAF, DTI og Silkeborg Bilernes By

Vi er medlem af D•A•F, bilforhandlernes brancheforening. Via det store netværk af bilforhandlere kan vi trække på erfaringer fra andre i branchen – til gavn for dig og din bil.

Desuden er vi tilsluttet en frivillig kontrolordning hos Dansk Teknologisk Institut. Kontrolordningen er med til at sikre et konstant højt kvalitetsniveau og indebærer bl.a. kalibrering af værkstedets maskiner og uanmeldte stikprøvekontroller af vores værkstedsarbejde. Derfor kan du være fuldstændig sikker på, at alt er i orden, når vi tjekker din bil.

Vi er naturligvis også medlem af Silkeborg Bilernes By, som har til formål at sikre kvalitet og tryghed og at gøre det problemfrit at købe brugt bil. Foreningen består af selvstændige, seriøse bilforhandlere, som håndhæver kvalitet, garanti og høj forretningsmoral.

Historien om Poul Munk A/S kort fortalt

Bilhandler Poul Munk begyndte i 1967 at handle med brugte biler. Det skabte grundlaget for det, der senere blev til bilhuset Poul Munk A/S. Hjulene snurrede lystigt, og efter nogle år kom salget af fabriksnye Honda’er og Citroën’er til. I dag er Citroën vores førende mærke, og vi har Midtjyllands største udvalg.

Poul Munk A/S beskæftiger mere end 30 medarbejdere i Silkeborg. Her har vi over 6.000 m2 lokaler med Citroën/Honda-showroom, udstilling, værksteder, lager, salgslokaler og administration.

foto1
foto2